Formacions

Si t’has perdut algunes de les formacions obertes, en aquest apartat pots escollir la sessió de formació que vulguis repetir o recuperar. Consulta els enregistraments disponibles.

Enregistraments

Reprodueix vídeo
8.11.2022
L’avaluació i JUMP Math

A la sessió d’Avaluació i JUMP Math parlarem de què diu la LOMLOE sobre avaluació, la diferència entre tècniques, eines i instruments d’avaluació i com puc avaluar amb JUMP Math fent ús de l’observació de classe, les proves i les activitats.

Reprodueix vídeo
1.11.2022
Ritmes d’aprenentatge

A la sessió Ritmes d’Aprenentatge us donarem idees i recomanacions sobre com atendre els diferents ritmes d’aprenentatge a l’aula. Parlarem sobre com verificar la comprensió dels estudiants durant el Descobriment Guiat, com utilitzar aquest coneixement per plantejar la Pràctica i Avaluació i moltes altres idees que podràs fer servir tant a la teva classe amb JUMP Math com en altres àmbits. No t’ho perdis!

Reprodueix vídeo
13.10.2022
Practica i Avaluació per a Educació Infantil

JUMP Math afavoreix la consolidació dels aprenentatges i l’avaluació a través del que anomenem pràctica individual. La pràctica individual és una part important de JUMP Math, a la qual se solen dedicar els 15 minuts finals de la classe per practicar-los de manera autònoma.
En aquesta sessió es presentaran els objectius de la pràctica individual i recomanacions per dur-la a terme.