Jump Math - Programa de enseñanza aprendizaje de matemáticas

Jump Math Blog

Nous recursos per a educació en matemàtiques a distància i semipresencial

Matemàtiques a distància
Matemàtiques a distància

Aprendre en els escenaris que es dibuixen per a setembre requereix de nous recursos que facilitin els processos aprenentatge combinant educació en matemàtiques a distància o semipresencial.

Per aquest motiu, ampliem els recursos que oferim als docents per al curs 2020-2021, facilitant el procés d’ensenyament-aprenentatge de matemàtiques en aquest nou context.

Proposta JUMP Math per a educació en matemàtiques a distància

La didàctica, la pràctica i l’avaluació competencial són els tres focus en els quals se centra la nova proposta de recursos:

Videotutorials. Seqüències didàctiques clau de cada curs en format video perquè els alumnes puguin seguir el seu procés d’aprenentatge a distància. També són una referència perquè els docents puguin crear els seus propis tutorials, si així ho desitgen, amb l’ajuda dels materials per a projectar en cada classe que el programa facilita amb la Guia per a Docents.

Exercicis. Fitxes per a practicar els continguts apresos amb opcions de correcció automatitzada per a facilitar l’autoavaluació i l’avaluació per part dels docents.

Avaluació competencial. Models d’exàmens per facilitar l’avaluació per competències.

Suport online. Sessions per a docents d’orientació en la programació del curs i en les dinàmiques a seguir.

Si necessites més informació, no dubtis de posar-te en contacte amb el nostre equip de formació i acompanyament.

Mostres dels videotutorials al nostre canal Youtube

Comparte