Jump Math - Programa de enseñanza aprendizaje de matemáticas

Jump Math Blog

Pla de formació JUMP Math 2023-2024: Navega cap a l’èxit matemàtic

Ets un docent apassionat per les matemàtiques i cerques una forma innovadora de portar l’ensenyament d’aquesta assignatura al següent nivell? Et convidem a explorar el nostre Pla de formació 23/24, dissenyat per impulsar les teves habilitats a l’ensenyament de les matemàtiques i brindar-te una experiència d’aprenentatge única. En aquesta entrada, us oferim una visió general de la nostra formació i els emocionants nivells que podeu explorar.

La Formació al Mètode JUMP Math

Al nostre pla formatiu, abordem dos aspectes crucials:

 • Didàctica de les Matemàtiques i Didàctica General: Al llarg dels nostres cursos, et submergiràs en la didàctica de les matemàtiques i aprendràs estratègies pràctiques per gestionar la teva aula, motivar els teus estudiants i avaluar-los de manera formativa.
 • Gestió dels Materials de JUMP Math: Us presentarem els recursos i eines disponibles a JUMP Math, des de materials d’aprenentatge fins a plataformes i comunitats, i us mostrarem com aprofitar-los al màxim en el vostre entorn educatiu.

Nivells formatius

Al nostre pla formatiu, oferim quatre nivells de complexitat o profunditat. Pots triar el que millor s’adapti al teu nivell i necessitats, i fins i tot pots accedir-hi si ho desitges!

Formació: Llança’t a l’Aigua!

La formació Llança’t a l’Aigua! és com la primera capbussada a la piscina. T’ajuda a endinsar-te a JUMP Math de manera interactiva, rigorosa i pas a pas. Durant aquesta fase, no només descobriràs què és aquest mètode, sinó també perquè és tan genial per als teus estudiants. I el millor de tot, coneixeràs tots els recursos i eines que et posem a l’abast.

 • Tipus: Formació inicial intensiva
 • Dirigit a: Docents que s’inicien a JUMP Math.
 • Contingut: Introducció a JUMP Math i les seves bases matemàtiques, amb un enfocament en la confiança i la familiarització amb el mètode.
 • Durada: 6 hores de formació en línia sincrònica i 8 hores de formació en línia autònoma.
Formació
Formació: Llança’t a l’Aigua!

Formació: Primeres Braçades

Ets nou a JUMP Math i sents que estàs en aigües desconegudes? La formació Primeres Braçades és per a tu! Aquí t’acompanyem a les teves primeres passes amb el mètode. Aprendràs com funcionen les sessions de JUMP Math, com organitzar la teva classe i com utilitzar els materials de manera efectiva.

 • Tipus: Formació contínua avançada
 • Dirigit a: Docents experimentats a JUMP Math que desitgen explorar a fons el mètode.
 • Contingut: Aprofundiment en la didàctica de les matemàtiques i temes específics com ara la resolució de problemes, el treball amb fraccions o com treballar amb materials manipulatius.
 • Durada: 5 hores de formació en línia sincrònica i 1,5 hores de formació en línia autònoma.
Formació
Formació: Primeres Braçades

Formació: Bussejant les Profunditats

Si ja et sents com un peix a l’aigua amb JUMP Math, llavors la formació Bussejant les Profunditats és per a tu. En aquesta fase, aprofundiràs en la didàctica de les matemàtiques i aprendràs tècniques per motivar els teus estudiants i atendre’n la diversitat. El millor és que pots avançar al teu ritme i aprendre quan millor et convingui.

 • Tipus: Formació Contínua Avançada
 • Dirigit a: Docents experimentats a JUMP Math que desitgen explorar a fons el mètode.
 • Contingut: Aprofundiment en la didàctica de les matemàtiques i temes específics.
 • Durada: 5 hores de formació en línia sincrònica i 1.5 hores de formació en línia autònoma.
Formació
Formació: Bussejant les Profunditats

Formació: Surfejant el Mètode

Ets tot un expert en didàctica de les matemàtiques i JUMP Math? Aleshores, la formació Surfejant el Mètode t’està esperant! Aquí us oferim tallers pràctics per aprofundir en temes específics. Aprendràs juntament amb altres docents i podràs aplicar el que aprenguis a la teva pròpia aula. Després, en una segona sessió, analitzarem junts com ha funcionat i planificarem propers passos per continuar millorant. Prepara’t per a un emocionant viatge matemàtic!

 • Tipus: Tallers pràctics
 • Dirigit a: Docents amb ampli coneixement de didàctica de les matemàtiques i JUMP Math.
 • Contingut: Tallers pràctics per construir habilitats juntament amb altres docents i aplicar-les a l’aula.
 • Durada: 4 hores de formació en línia sincrònica i 1 hora de formació en línia autònoma.
Formació
Formació: Surfejant el Mètode

Formació certificada

Un cop completada cada formació, rebràs un certificat que dona suport a les teves habilitats i coneixements adquirits. Si decideixes repetir una formació en una temporada diferent, obtindràs un nou certificat per a la teva col·lecció!

El mètode JUMP Math és una oportunitat emocionant per transformar l’ensenyament de les matemàtiques i millorar el rendiment dels teus estudiants. Estàs preparat per submergir-te en aquest viatge d’aprenentatge matemàtic? Uneix-te a nosaltres en el moment que millor s’adapti a tu i navega cap a l’èxit matemàtic amb JUMP Math!

Apunta’t ara a les formacions i converteix-te en un expert en el mètode!

Comparte