JUM MATH Actualidad

11 oct. 2018

“Una escola amb cervell i cor”, Jesús Guillén a Barcelona

  • Dimarts 20 de novembre
  • 18 a 20 h
  • CaixaForum: Av. Francesc Ferrer i Guàrdia 6-8, Barcelona

Influeixen les emocions en l’aprenentatge? És possible millorar l’atenció? Com podem fer un ús adequat de la memòria? Si juguem, aprenem? Són importants les arts a l’educació? És necessari apostar per un aprenentatge actiu? Necessitem cooperar?

Per respondre a aquestes qüestions, el debat “Una escola amb cervell i cor” comptarà amb Jesús Guillén, expert en Neuroeducació de reconegut prestigi en la comunitat educativa, que proposa el cultiu de les emocions, la motivació, l’atenció i l’ús adequat de la memòria com a fets fonamentals en l’enriquiment de l’aprenentatge des de i per a la vida. Guillén és professor del postgrau de neuroeducació de la Universitat de Barcelona i del màster de neurodidàctica de CADE a Madrid. És creador del blog Escuela con Cerebro, pioner a Espanya sobre neuroeducació; és autor del llibre “Neuroeducació a l’aula. De la teoria a la pràctica”; i coautor de “Neuromites en educació. L’aprenentatge des de la neurociència”, entre d’altres.

JUMP Math fomenta la reflexió col·lectiva sobre aquesta temàtica perquè és intrínseca al model d’ensenyament-aprenentatge que promovem. Aquests debats intenten respondre a la inquietud dels docents per conèixer propostes que millorin l’ensenyament i permetin respondre als reptes educatius als quals s’enfronten: la personalització de l’aprenentatge, el respecte a la diversitat dels alumnes i la responsabilitat ètica d’oferir un ensenyament de qualitat a tota la comunitat.

Confirma tu asistencia