JUM MATH Actualidad

18 des. 2018

Mar Martín i Jesús Guillén a Zaragoza

  • Dimecres 23 de gener
  • 18 a 20 h
  • Fundación Ibercaja: c/San Ignacio de Loyola 16, Zaragoza

Mar Martín, pedagoga especialista en personalització de la educació i l’aprenentatge (blog de Mar Martí), parlarà de sensibilització; dels difusos límits entre el que és normal i el que no; dels límits que condicionen la mirada, les expectatives i la resposta educativa; d’inclusió i integració: què significa i què suposa.

Jesús Guillén, expert en Neuroeducació de reconegut prestigi en la comunitat educativa, en “Una escola amb cervell i cor” proposa el cultiu de les emocions, la motivació, l’atenció i l’ús adequat de la memòria com a fets fonamentals en l’enriquiment de l’aprenentatge des de i per a la vida. Guillén és professor del postgrau de neuroeducació de la Universitat de Barcelona i del màster de neurodidàctica de CADE a Madrid. És creador del blog Escuela con Cerebro, pioner a Espanya sobre neuroeducació; és autor del llibre “Neuroeducació a l’aula. De la teoria a la pràctica”; i coautor de “Neuromites en educació. L’aprenentatge des de la neurociència”, entre d’altres.

JUMP Math fomenta la reflexió col·lectiva sobre aquesta temàtica perquè és intrínseca al model d’ensenyament-aprenentatge que promovem. Aquests debats intenten respondre a la inquietud dels docents per conèixer propostes que millorin l’ensenyament i permetin respondre als reptes educatius als quals s’enfronten: la personalització de l’aprenentatge, el respecte a la diversitat dels alumnes i la responsabilitat ètica d’oferir un ensenyament de qualitat a tota la comunitat.

Confirma tu asistencia