JUM MATH Actualidad

13 Nov 2019

Un estudi mostra un major progrés en els estudiants que estudíen matemàtiques amb JUMP Math

Els resultats després de dos anys d’estudi a un grup d’estudiants en una prova controlada aleatòria mostren un impacte positiu en els resultats obtinguts en matemàtiques pels alumnes de primària del grup de JUMP Math.

La millora dels estudiants de JUMP Math ha estat igual o significativament major que la del grup de control en tots els indicadors d’assoliment i amb freqüència major de l’esperat que la línia de base corresponent.
L’estudi ha estat liderat per un equip de recerca de l’Hospital for Sick Children i el Ontario Institute for Studies in Education (OISE) de la Universitat de Toronto i ha estat finançat pel Departament d’Educació dels Estats Units.

El Dr. John Mighton, recentment investit Doctor “Honoris causa” per la Universitat de Winnnipeg, s’ha mostrat molt satisfet amb els resultats de la recerca. “Aquest estudi confirma el que altres previs havien deixat entreveure: els estudiants de JUMP Math aconsegueixen millors resultats en càlcul mental i en resolució de problemes”.

El fundador de JUMP Math també ha agraït el treball realitzat per l’equip de recerca. “Destaquem el rigor i la metodologia utilitzats en aquest estudi i agraïm al seu director, el Dr. Tracy Salomon, i a l’equip de Sick Kids, OISE i UDE ET, la seva dedicació i entusiasme a investigar un tema tan crític com és l’educació en matemàtiques durant els primers anys d’escola”.

Els autors de l’estudi han assenyalat les conseqüències socials que la millora en educació matemàtica en els primers anys d’escolarització pot aportar a una societat amb problemes d’ocupació en treballs científics. El Dr. Tracy Salomon afirma: “la facilitat amb la qual els docents de matemàtiques s’han adaptat al programa d’ensenyament-aprenentatge JUMP Math i l’impacte positiu que aquest té en els punts clau de l’educació matemàtica, assenyalen la seva viabilitat com a eina d’ensenyament amb base en evidències”.

Llegir nota de prensa original Coneix altres estudis amb resultats d'èxit rigurosament provats