JUM MATH Actualidad

10 abr. 2018

T’interessa l’Educació Infantil, ESO, el treball cooperatiu o la gestió del canvi?

Et convidem a connectar-te als webinars per conèixer com és el plantejament de JUMP Math des de diversos punts de vista:

No et perdis l’experiència d’Alberto de Pablo, professor d’Educació Infantil del Col·legi Companyia de María (Saragossa). Ens compartirà les seves consideracions sobre el valor que pot aportar JUMP Math amb alumnes i alumnes de 5 anys.

Carmen Castro, professora d’Educació Primària del Col·legi Trabenco de Madrid i experta en treball cooperatiu, exposarà orientacions, dinàmiques i estratègies per implementar el treball cooperatiu amb JUMP Math.

Com afrontar el procés d’aprenentatge-ensenyament en l’etapa inicial d’AIXÒ amb JUMPMath? Marc Heras, professor del Institut Quartóde Portmany (Eivissa), compartirà la seva experiència d’implantació amb JUMP Math en ESO i els resultats obtinguts amb el seu alumnat.

Qualsevol programa d’innovació educativa, com JUMP Math, suposa un canvi en el projecte de centre, la dinàmica d’aula i de treball del mateix equip docent. Com gestionar aquest canvi de la millor manera? María José Ariño, Robert Cid, Paquita Juan i Ana Olivé són part de l’equip docent del Col·legi Sagrada Família (Tortosa). Compartiran les seves experiències i valoracions sobre el procés de canvi que s’ha generat al seu centre gràcies a JUMP Math.