Descubreix

Recursos JUMP Math per a docents i alumnes

GUIES PER A DOCENTS (EN PDF)

Cada curs disposa d’una guia amb la planificació de cadascuna de les classes. És un recurs essencial que descriu amb detall la metodologia i com aplicar-la dia a dia a l’aula. El pla de cada lliçó inclou una explicació i material de suport sobre com introduir un concepte alhora, explorar conceptes i interconnectar-los, avaluar als alumnes ràpidament i ajudar-los a desenvolupar habilitats per resoldre problemes.

MATERIAL PER A PISSARRES DIGITALS (SMARTBOARD — PDI)

Cada curs disposa de material per a pissarra digital, amb la qual es realitza la primera part de la majoria de les classes. La guia per a docents inclou una descripció sobre com utilitzar aquest material. Es tracta d’un recurs ideal per seguir la pauta de cada classe, encara que no és imprescindible.

MATERIAL PER CREAR OBJECTES MANIPULABLES I LÚDICS

Conjunt d’instruccions per crear objectes senzills (com retallar figures en paper) que puguin ser manipulats per realitzar exercicis que permeten una millor assimilació dels conceptes matemàtics.

UNITATS DE REFORÇ DE LA CONFIANÇA

Es tracta d’una unitat d’exercicis proposada per a l’inici de cada curs, amb l’objectiu de consolidar l’autoconfiança dels estudiants en els coneixements que ja tenen. Aconsegueix eliminar l’ansietat a les classes de matemàtiques i el prejudici “no estic fet per a les mats”.

Comunitat JUMP Math

Plataforma per a la formació i l’aprenentatge col·laboratiu entre docents amb mòduls per conèixer les claus del programa, la didàctica, els recursos i com aplicar-los convenientment a l’aula.

ACONSEGUEIX LA GUIA DE RECURSOS

MATERIAL PER A AVALUACIÓ I ACOMPANYAMENT

— Proves i exàmens, amb les seves corresponents solucions per corregir-los.

— Solucions per a la correcció dels llibres de pràctica i avaluació dels alumnes.

LLIBRES DE PRÀCTICA I AVALUACIÓ (MATERIAL PER A ALUMNES)

Cada curs des d’Educació Infantil fins a 2n de secundària compta amb dos llibres amb la teoria de cada unitat i els exercicis corresponents per potenciar la pràctica. Els estudiants treballen en el seu llibre durant l’última fase de cada classe i també poden utilitzar-los per realitzar deures a casa, si el docent ho considera oportú.

T'ajudem a implantar

Si vols implantar JUMP Math al teu centre educatiu i formar part de la xarxa que ja ho està aplicant, posa’t en contacte i et farem arribar tota la informació i l’assessorament que necessitis.

Contacta amb nosaltres