JUM MATH Actualidad

14 jul. 2017

Participem en el congrés CIBEM 2017

Del 10 al 14 de juliol Madrid acull el VIII CIBEM Congreso Iberoamericano de Educación Matemática, en les instalacions de la Universidad Complutense.

JUMP Math participa en aquest prestigiós congrés que uneix i coordina esforços de persones, grups i societats relacionades amb l’educació matemàtica de Llatinoamèrica, Espanya i Portugal, per promoure i facilitar l’intercanvi d’experiències i la difusió de treballs d’innovació de les diferents comunitats d’aprenentatge que la conformen.

Aquesta participació es concreta en el taller “JUMP Math i el procés d’aprenentatge de les matemàtiques durant la primària” i la presentació de la comunicació “L’itinerari d’aprenentatge amb JUMP Math: un procés cognitiu continu des de 1r de primària a 2n d’ESO”, a càrrec de Santi González (Fundació Collserola) i Carmen Salcedo (coordinadora académica de JUMP Math).

Compartim un extracte de la ponència que explica l’itinerari que proposa JUMP Math a través de l’exemple de les fraccions: un concepte clau que marca una fita en l’aprenentatge de les matemàtiques.

Com s'ensenyen les fraccions amb JUMP Math? CIBEM 2017