PARTICIPA

Formació i acompanyament

La formació de docents és un dels requisits del programa i una ajuda clau per implantar-ho. Per això, tots els docents han de realitzar un curs de formació online previ.

El curs online per a docents de JUMP Math utilitza tot el potencial d’internet (àudio, text, vídeo, animació) per al procés de preparació dels docents.

La interacció online entre els participants i amb els formadors està enfocada al coneixement de la filosofia del programa, de les metodologies pedagògiques que utilitza, i del material que els docents tenen a disposició.

Comença la formació de JUMP Math!

La formació de docents és un dels requisits del programa i una ajuda imprescindible per implantar-ho. Per a això t’oferim tres mòduls que et permetran conèixer les claus del programa i com aplicar-les convenientment a l’aula.

Cada mòdul consta d’una sèrie d’unitats amb continguts (vídeo i textos) i activitats que et permetran comprendre l’enfocament i la metodologia de JUMP Math de forma senzilla.

En cada mòdul podràs interactuar amb els docents participants i l’equip JUMP Math. El nostre propòsit és acompanyar-te en el procés d’aplicació del programa al teu centre educatiu a través d’una comunitat d’aprenentatge i treball col·laboratiu.

Registra't

Acompanyament

Un cop formats, i amb l’inici del curs, s’ofereix un programa d’acompanyament basat en una comunitat activa de docents.

Aquesta comunitat de docents que implanten JUMP Math a les seves aules intercanvia recursos, comparteix experiències, dubtes, problemes i solucions. Això permet accedir a experiències d’altres professors i mestres, i resoldre dubtes amb persones que viuen el mateix procés. Els fòrums estan organitzats per cursos.

Regularment, JUMP Math ofereix un seguiment telefònic i per correu electrònic del progrés de cada centre, que es fa servir per resoldre dubtes sobre la seva implantació, problemes, recollir suggeriments de millora, etc.

Aquests contactes regulars també s’aprofiten per posar al dia de nous recursos formatius disponibles (vídeos, documents, exercicis).