JUM MATH Actualidad

24 gen. 2019

Participa en la comunitat virtual InnoMATES

Volem aprendre com millorar l’educació matemàtica a partir del coneixement dels docents: quins són els reptes als quals t’enfrontes?, com els has solucionat?.

En col·laboració amb We. hem activat InnoMATES: una comunitat virtual d’aprenentatge i treball col·laboratiu desenvolupada per i per a docents de matemàtiques. Et convidem a que comparteixis la teva experiència del dia a dia a l’aula i els reptes als quals t’enfrontes.

InnoMATES és la primera comunitat virtual professional en la qual pots participar de manera fàcil i anònima. Forma part de les activitats previstes en el marc de la jornada “Innovació en educació matemàtiques: reptes i oportunitats per a la millora de l’ensenyament” que tindrà lloc el 27 de febrer en el CRIF Les Acàcies. Consulta més informació sobre la jornada presencial a Madrid.

La participació en InnoMATES està oberta fins al 8 de març i es desenvolupa en We Talking, una aplicació gratuïta molt fàcil d’usar i que garanteix l’anonimat perquè per a registrar-te no és necessari el teu número de telèfon ni cap altra dada personal. Només has de descarregar l’aplicació i crear el teu compte amb el nom que vulguis que aparegui en les converses (nickname).

Aquesta comunitat ens permet mantenir converses en grup, crear temes amb participació d’experts i compartir publicacions.

Recorda: aquest grup és un espai de reflexió i intercanvi obert a tots els docents interessats, independentment de la seva participació en la jornada presencial que se celebrarà a Madrid. Comparteix la teva experiència!

Únete a InnoMATES en We.