JUM MATH Actualidad

16 Oct 2014

JUMP Math, una de les iniciatives innovadores reconegudes per l’Ajuntament de Barcelona

La ciutat de Barcelona és un referent mundial en moltes coses: en turisme, en disseny, en qualitat de vida, en voluntariat… però no ha estat fins a fa pocs mesos, que s’ha descobert com a referent de la innovació social.

El 15 d’octubre del 2014, la ciutat va descobrir i va reconèixer el potencial innovador i emprenedor de la seva acció social a través de col·laboracions públic-privades-ciutadanes. En un acte a l’auditori de CaixaForum, ple a vessar, Constantí Serrallonga, gerent municipal de l’Ajuntament de Barcelona, va diagnosticar que “els grans reptes socials de la ciutat no se solucionaran amb les mateixes respostes que li hem donat en els últims 20 anys”. Per això va celebrar la implantació de models innovadors que entitats, empreses socials i institucions han dut a terme en l’últim any.

Així, l’ajuntament va fer lliurament del reconeixement d’impulsors de la innovació social a set organitzacions que han sabut “adaptar i adoptar innovacions socials provades en altres països i que l’ajuntament havia identificat prèviament”, va comentar la tinent d’alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos.

Entre les organitzacions reconegudes, es troben el Consorci d’Educació de Barcelona i la Fundació Collserola pel seu impuls a la implantació del programa JUMP Math.

Més informació sobre "Barcelona impulsa la innovación social""