JUM MATH Actualidad

4 Oct 2016

JUMP Math rep el premi WISE 2016

World Innovation Summit for Education (WISE) ha anunciat que JUMP Math és un dels sis projectes guanyadors de WISE Awards 2016. Aquest premi és un reconeixement a les pràctiques més efectives a l’hora de fer front als reptes educatius urgents a nivell mundial pel seu caràcter innovador, la seva contribució positiva i la seva capacitat per ser adaptats i escalats.

Un jurat compost per líders i experts internacionals selecciona els projectes guanyadors d’una llista de 15 proyectes finalistas, que aquest any aborden reptes educatius com l’alfabetització, l’educació pertinent i de qualitat, i l’esperit emprenedor.

John Mighton, creador del programa, ha agraït aquest important premi: “Estem encantats, JUMP Math està aconseguint un gran reconeixement internacional que esperem ens permeti arribar a més nens i nenes”.

JUMP Math va començar a implantar-se a Espanya el curs 2013-2014 i avui ja són més d’11.000 els alumnes que aprenen matemàtiques amb aquest programa i 800 docents participen activament en la comunitat d’aprenentatge i treball col·laboratiu.

Cal destacar l’impacte dels laboratoris educatius JUMP Math promoguts per Fundació Telefònica per escalar el projecte a Espanya. També agraïm als més de 80 centres que s’han sumat a la utilització de JUMP Math per aconseguir una millora educativa.

Els premis WISE

WISE és una referència mundial en nous enfocaments educatius, una plataforma global per respondre a la necessitat de revitalitzar l’educació a través de noves idees i solucions. Des del 2009, ha evolucionat fins a convertir-se en una xarxa de referents en educació de 200 països que col·laboren per buscar solucions creatives als reptes que enfronta l’educació.

Cada any, els premis WISE reconeixen i promouen sis projectes innovadors reeixits. Els guanyadors del 2016 són:

  • JUMP Math (Canadà)
  • Education for Growth and Value Creation (Líban)
  • Geekie – Personalized Learning for All (Brasil)
  • Ideas Box (França)
  • Little Ripples (Estats Units)
  • Tara Akshar Literacy Program (Índia)