JUM MATH Actualidad

10 abr. 2019

JUMP Math donar suport als premis MEP

Com cada any, l’associació  Mejora tu Escuela Pública (MEP) premia l’excel·lència dels professionals de l’àmbit educatiu i de les AMPA amb l’objectiu de potenciar els projectes educatius innovadors que milloren els resultats acadèmics i educatius.

Marcada per noms femenins, la cinquena edició dels Premis Magister ha distingit a les següents professionals d’Aragó:

  • Yolanda Périz, docent d’Educació Infantil del CEIP Foro Romano de Cuarte.
  • Elena Vela, docent de Primària del CEIP Odón de Buen de Zuera.
  • Raquel Zaldívar, docent de Primària del CEIP Gloria Arenillas.

Els Premis Magister de Honor han estat per la docent Palmira Martínez del CRA de Túria i les Associacions de Pares i Mares (AMPA) del CEIP Sainz de Varanda (Saragossa), el CEIP Cándido Domingo (Saragossa), el CEIP Jerónimo Zurita (Saragossa), i el CEIP La Laguna (Sariñena, Osca).

L’associació MEP també premia els projectes més creatius i saludables a l’aula a través del concurs Buenas Prácticas Educativas. El 10 de maig estarem a Madrid acompanyant l’entrega de premis en la seva IX edició.

El primer premi en la modalitat d’Educació Infantil, Primària i Educació Especial ha estat pel projecte:

  • “Abejas amenazadas, planeta en peligro” del CEIP Nuestra Señora de la Cabeza (Almeria).

Tres mencions d’honor han estat atorgades en la mateixa modalitat per als projectes: “Me cuido, te cuido” del CEIP Alfonso de Castro (Cadis), “Aprende con tus padres, disfruta con tus hijos” del CEIP Jesús Cancio (Cantàbria), i “Innova, motiva y ayuda” del CEIP Nuestra Señora de la Piedad (Palència).

Des de JUMP Math donem suport a l’edició dels premis MEP 2018/19 oferint als centres educatius dels docents guardonats tots els recursos necessaris per a implantar el nostre programa d’ensenyament-aprenentatge de matemàtiques en un cicle de primària i durant un curs acadèmic.

En el cas dels premis honorífics, els docents dels centres educatius guardonats reben formació i lliure accés als recursos pedagògics que ofereix JUMP Math durant un curs acadèmic.

Des d’aquí volem donar la nostra enhorabona no només als premiats sinó també a tots els professionals que han participat, amb els qui compartim el nostre compromís per una educació de qualitat.

Associació Mejora tu Escuela Pública