JUM MATH Actualidad

8 gen. 2019

Jornada: Ensenyament STEM basat en evidència

 • Dimarts 5 de febrero
 • 18 a 20 h
 • Fundación Ibercaja: c/San Ignacio de Loyola 16, Zaragoza

Aquesta jornada pràctica pretén acostar a docents i directors acadèmics innovacions educatives que estan aconseguint que tots els estudiants descobreixin el seu potencial i que els docents multipliquin la seva capacitat pedagògica.

En aquest cas, es tracta de conèixer alguns principis de la neuropsicologia educativa que expliquen com aprenem i que fonamenten pràctiques educatives d’impacte en les ciències, la tecnologia, l’enginyeria i les matemàtiques (STEM per les seves sigles en anglès), així com dos exemples d’innovacions educatives que ajuden a posar-les en pràctica a les aules.

Programa

 • Com aprenem? Principis bàsics transferibles a l’aula.
  Héctor R. Martin, director de International Science Teaching Foundation.
 • JUMP Math: el programa de matemàtiques més reconegut del món.
  Miquel de Paladella, conseller delegat, UpSocial.
 • Science Bits: el mètode didàctic de les 5E per a l’ensenyament de les ciències
  Jaume Tormo, director de Learning Bits Espanya.

Aqui va dirigit?

 • A directors i docents de centres escolars de Primària i Secundària, tant de centres públics com a privats.

Qui ho organitza?

 • Fundación Ibercaja. Organització privada sense ànim de lucre la missió de la qual és promoure la innovació com a motor de desenvolupament econòmic i social. Compta amb prop de 90 patrons, entre empreses privades i administracions públiques d’àmbit regional i local. S. M. el Rei Felip VI és el President d’Honor.
 • UpSocial. Organització centrada en la promoció de la innovació provada amb èxit i en la seva escalabilitat com a resposta als problemes socials crítics. En 2014, va col·laborar amb Fundació Telefònica en el projecte Top 100 Innovaciones Educativas per promoure les vocacions STEM. Des de llavors treballa en la promoció d’innovacions educatives rigoroses i contrastades.

Media Partner

 • Educación 3.0. El mitjà de comunicació capdavanter en innovació educativa. Acompanya a la comunitat educativa en la necessària transformació de l’educació per adaptar-se a la nova realitat de la societat del segle XXI. Metodologies actives, solucionis TIC per al procés d’ensenyament-aprenentatge, educació emocional, pensament computacional, així com les últimes tendències en innovació educativa són alguns dels continguts que ofereix a través dels següents canals: revista impresa (4 nombres a l’any), pàgina web, xarxes socials i butlletí setmanal.

 

Confirma la teva assistència