JUM MATH Actualidad

11 abr. 2018

Jornada: Innovació Educativa Aplicada

En moltes aules del món estan succeint coses extraordinàries. Hi ha innovacions educatives que estan aconseguint que tots els estudiants descobreixin el seu potencial i que els docents multipliquin la seva capacitat pedagògica. No obstant això, moltes d’elles són desconegudes per la majoria dels centres educatius a Espanya.

Per això volem donar a conèixer a directors acadèmics i docents alguns dels millors recursos didàctics que faciliten la implantació de metodologies innovadores i d’impacte demostrat a les aules.

En aquest primer es presentaran innovacions reeixides en:

Quan i on?

  • El dimecres 9 de maig a les 17.30 h en CaixaForum Madrid.

Aqui va dirigit?

  • A directors i docents de centres escolars de Primària i Secundària, tant de centres públics com a privats.

Qui ho organitza?

  • Ashoka. Fundació sense ànim de lucre, independent i aconfessional, que no depèn de cap òrgan públic o privat. Fundada als Estats Units en 1981, va començar a operar a Espanya en 2005. És l’organització de referència en el camp de l’emprenedoria social i compta amb una comunitat de més de 3.400 Emprenedors Socials i 300 Escoles Changemaker a tot el món.
  • Fundación COTEC. Organització privada sense ànim de lucre la missió del qual és promoure la innovació com a motor de desenvolupament econòmic i social. Compta amb prop de 90 patrons, entre empreses privades i administracions públiques d’àmbit regional i local. S. M. el Rei Felipe VI és el President d’Honor.
  • UpSocial. Organització centrada en la promoció de la innovació provada amb èxit i en la seva escalabilitat com a resposta als problemes socials crítics. En 2014, va col·laborar amb Fundació Telefònica en el projecte Top 100 Innovaciones Educativas per promoure les vocacions STEM. Des de llavors treballa en la promoció d’innovacions educatives rigoroses i contrastades.

Media Partner

  • Educación 3.0. El mitjà de comunicació capdavanter en innovació educativa. Acompanya a la comunitat educativa en la necessària transformació de l’educació per adaptar-se a la nova realitat de la societat del segle XXI. Metodologies actives, solucionis TIC per al procés d’ensenyament-aprenentatge, educació emocional, pensament computacional, així com les últimes tendències en innovació educativa són alguns dels continguts que ofereix a través dels següents canals: revista impresa (4 nombres a l’any), pàgina web, xarxes socials i butlletí setmanal.

 

Confirma la teva assistència