JUM MATH Actualidad

31 Mar 2015

John Mighton, Emprenedor Social de l’Any 2015 per Schwab Foundation

El doctor en Matemàtiques i creador del programa JUMP Math John Mighton, és un dels 33 emprenedors socials de tot el món guardonats com a Emprenedor Socials de l’Any 2015 per Schwab Foundation. Els guanyadors han estat seleccionats pels membres del consell de la fundació, que inclou personalitats com Muhammad Yunus, en reconeixement pels seus enfocaments innovadors i el seu potencial per generar un impacte global. Mighton és un dels quatre representants nord-americans dels premis d’aquest any, i l’únic canadenc.

Schwab Foundation for Social Enterpreneurship va ser fundada pel Professor Klaus i Hilde Schwab per promoure l’emprenedoria de solucions compromeses i amb un impacte positiu en la societat. Prèviament, el Professor Schwab havia creat el Fòrum Econòmic Mundial, construint la comunitat més important de líders en negocis, govern, acadèmia i societat civil, compromesos amb la millora de la situació del món. Amb aquest reconeixement, John Mighton passa a formar part d’una comunitat que inclou a més de 300 destacats emprenedors socials de 60 països que contribueixen activament a les activitats del fòrum i es beneficien dels intercanvis d’igual a igual amb altres emprenedors socials, així com de les interaccions amb els principals líders mundials.

JUMP Math i el seu fundador han rebut altres reconeixements com: Social Entrepreneur of the Year in Canada (Ernst and Young); Social EnterPrize Gold Winner Award (Trico Charitable Foundation); Top 3 STEM Innovations entre 100 innovacions educatives valorades (Desafío Telefónica); empresa social líder (The J.W. McConnell Family Foundation and LIFT Philanthropy Partners). Mighton és a més emprenedor social de la xarxa Ashoka i JUMP Math és un dels primers emprendiments socials del MaRS Discovery District.

Schwab Foundation's Social Entrepreneur of the Year 2015 Awardees