JUM MATH Actualidad

4 Jun 2019

John Mighton, doctor “honoris causa” per la Universitat de Winnipeg

La Universitat de Winnipeg, a través de la seva directora Annete Trimbee, ha declarat estar molt orgullosa d’atorgar aquest reconeixement al treball de John Mighton al costat del d’altres quatre persones que “fan possible que les generacions futures tinguin les eines necessàries per a triomfar”.

John Mighton, doctor en Matemàtiques, autor guardonat, professor i també actor, ha treballat tota la seva vida amb l’objectiu de millorar l’ensenyament matemàtic i fer-lo accessible a tots els nens, tinguin l’origen que tinguin. Ha creat el programa d’ensenyament-aprenentatge JUMP Math a través del qual ja aprenen matemàtiques més de 220.000 estudiants en el món, principalment al Canadà, els Estats Units, Espanya i Xile.

Durant la seva trajectòria professional, Mighton ha rebut altres reconeixements al Canadà com a Oficial de l’Ordre (2010), Emprenedor Social de l’Any per Ernst and Young (2014) i premi Egerton Ryerson per la seva dedicació a l’escola pública (2016); i internacionals com a emprenedor social de la xarxa Ashoka (2003), Emprenedor Social de l’Any 2015 per SchwabFoundation i el Premi WISE 2016.

L’acte d’investidura tindrà lloc el 13 de juny a la cerimònia de la Facultat de Ciències, Negocis i Economia de la Universitat de Winnipeg.

Reconeixements de John Mighton