JUM MATH Actualidad

1 Apr 2020

Formació per a docents en didàctica matemàtica

Des de JUMP Math volem donar-vos suport especialment als docents, convertint aquest temps en una oportunitat per a formar-vos. Per això us oferim un cicle on-line de formacions gratuïtes en didàctica matemàtica desenvolupada pels especialistes de JUMP Math.

Aquesta formació consisteix en càpsules que mostren seqüències didàctiques concretes i procediments clau. En tenen un enfocament molt pràctic perquè pugueu aplicar-les amb facilitat amb els vostres alumnes.

El servei es prorroga setmanalment i el temari s’actualitza amb les propostes dels participants.

Com pots participar?

Apunta’t a la sessió que més t’interessi i connecta’t a l’enllaç que rebràs amb la confirmació d’inscripció, el dia i hora indicats per a la càpsula triada.

L’aforament és limitat a 20 docents per sessió perquè treballem d’una forma pràctica per a una millor comprensió de la seqüència didàctica. A més, compartirem consultes i consideracions sobre el procediment treballat.

No t’oblidis de tenir una llibreta o pissarra per a practicar!

Pròximes càpsules programades

  • 3 d’abril – 12 h: Resolució de problemes II: La recta numèrica + Cercar sistemàticament (a partir de 3r de Primària)
  • 3 d’abril – 17 h: Resolució de problemes II: La recta numèrica + Cercar sistemàticament (a partir de 3r de Primària)

En resposta al que molts participants ens han demanat, dedicarem una càpsula a l’explicació dels fonaments de JUMP Math per aquells qui no coneguin el programa en profunditat. Fidels a l’enfocament del programa, farem una sessió el més interactiva possible. Recorda tenir una llibreta o pissarra a la mà per practicar!

  • 24 d’abril – 12 h: Descobreix JUMP Math: fonaments del model i la seva aplicació a l’aula (totes les etapes)