JUM MATH Actualidad

16 oct. 2018

“Diversitat, inclusió i personalització: és posible aquesta ecuació?”, Mar Martín i Coral Elizondo a Madrid

  • Dimecres 7 de novembre
  • 18 a 20 h
  • Fundación Botín: c/Castelló 18, Madrid

Per reflexionar sobre aquests termes, Mar Martín i Coral Elizondo analitzen teories i estudis orientats a la personalització de l’aprenentatge, així com de metodologies per portar-ho a la pràctica a l’aula.

Al llarg del debat analitzaran cinc punts clau:

– No hi ha gens més normal que ser diferent
– Què diu la neurociència?
– L’evolució del concepte en educació
– Què hi ha en l’horitzó educatiu?
– Anomenats a l’acció

També parlaran de sensibilització; dels difusos límits entre el que és normal i el que no; dels límits que condicionen la mirada, les expectatives i la resposta educativa; i d’inclusió i integració: què signfica i què suposa.

Mar Martín es pedadoga especialista en personalización de la educación (blog de Mar Martí). Coral Elizondo, pedagoga que propone enriquecer el aprendizaje para promover la inclusión, autora del blog Mon petite coin d’éducation.

JUMP Math fomenta la reflexió col·lectiva sobre aquesta temàtica perquè és intrínseca al model d’ensenyament-aprenentatge que promovem. Aquests debats intenten respondre a la inquietud dels docents per conèixer propostes que millorin l’ensenyament i permetin respondre als reptes educatius als quals s’enfronten: la personalització de l’aprenentatge, el respecte a la diversitat dels alumnes i la responsabilitat ètica d’oferir un ensenyament de qualitat a tota la comunitat.

Confirma la teva assistència