JUM MATH Actualidad

8 Nov 2019

Descobreix JUMP Math a Bilbao

  • Dilluns 18 i 25 de novembre
  • 16 a 19 h
  • Sala Arriaga del Bizkaia Aretoa (Abandoibarra Etorbidea, 3 – 48009 Bilbao).

La Fundación BBK i UpSocial llancen un projecte pilot per a provar JUMP Math en centres escolars d’Euskadi per al curs 2020-2021.

JUMP Math facilita una educació de qualitat i motivadora, en la qual tots els estudiants puguin descobrir el seu potencial i els docents puguin aconseguir la seva màxima capacitat pedagògica. Per això proposa un itinerari d’ensenyament-aprenentatge de matemàtiques en l’àmbit escolar que cobreix educació infantil (a partir dels cinc anys), els sis cursos de primària i els dos primers cursos de l’ESO.

Et convidem a participar en un cicle de seminaris formatius en els que explicarem els fonaments del programa, els recursos per a docents i alumnes, i els serveis de formació i acompanyament per a docents. Una oportunitat no sols de conèixer els fonaments de model, sinó també d’aprofundir en didàctica matemàtica i de provar el model implantant gratuïtament una unitat didàctica.

El cicle de seminaris està format per les següents activitats de formació i una experiència a l’aula:

  • 18 de novembre, de 16 a 19 h: Noves claus de l’educació matemàtica a càrrec de Santi González.
    JUMP Math a través d’exemples didàctics transversals de primer a sisè de primària: “Un passeig pel raonament numèric. Del concepte de quantitat a la divisió de fraccions”.
  • 25 de novembre, de 16 a 19 h: Una classe amb JUMP Math, a càrrec de David Quesada. Aprendre de manera pràctica com el programa d’ensenyament-aprenentatge s’aplica a l’aula.
  • A partir de gener-febrer: Tots aquells docents que participin en les activitats de formació tindran l’oportunitat d’experimentar JUMP Math en el seu centre a través d’una prova gratuïta d’una unitat en 1r o 2n curs de primària amb webinar de suport de l’equip de formació i acompanyament de JUMP Math (3 hs.).

    A qui es dirigeix?

Equips directius i docents de centres educatius que imparteixin matemàtiques a primaria. JUMP Math és un programa que s’aprofita millor abordant-lo com a projecte de centre. Per això recomanem la participació de representants de l’equip directiu o de cadascun dels cicles educatius que imparteixi el centre.

Confirma tu asistencia