JUM MATH Actualidad

1 febr. 2017

Conferència de John Mighton: “Com descubrir el talent matemàtic de tots els estudiants”

John Mighton, creador de JUMP Math, és emprenedor social de la xarxa Ashoka des del 2003 i un dels líders mundials convidats al fòrum WISE @ Madrid “Imaginant el futur de l’educació”, una convocatòria per repensar i dissenyar el futur de l’ensenyament i l’aprenentatge.

Amb motiu de la seva visita, et convidem a la conferència que John Mighton oferirà a les cuitas de Madrid, Barcelona i Palma de Mallorca. Una oportunitat per conèixer la seva visió sobre la importància de potenciar el talent matemàtic dels alumnes i com aconseguir-ho. A continuació, John Mighton participarà en la taula rodona “Motivar és la clau” amb docents que compartiran la seva experiència d’aula.

Fes clic a la ciudad i confirma la teva assistència, traducción de l’anglès disponible.

MADRID 27 de febrer BARCELONA 1 de març PALMA DE MALLORCA 2 de març

Els centres que estan implantant JUMP Math estan convidats a una sessió exclusiva prèvia a l’acte públic en la qual John Mighton respondrà a preguntes clau sobre el programa. Si en formas part de la xarxa de centres que utilitzen JUMP Math, envia les teves consultes a través del fòrum de la comunitat online. Recorda que per accedir necessites identificar-te amb el teu usuari i contrasenya.