JUM MATH Actualidad

21 març 2019

Conferència de John Mighton al programa Educar para el Futuro

Les ciutats de Logronyo i Saragossa seran el marc de la conferència “Pensament matemàtic: com aconseguir l’èxit dels alumnes en matemàtiques”, que oferirà John Mighton convidat per la Fundación Ibercaja per participar en el programa Educar para el Futuro, els dies 3 i 4 d’abril.

John Mighton és doctor en Matemàtiques, emprenedor social de la xarxa Ashoka i creador de JUMP Math. A més, ha estat guardonat amb diversos premis, entre ells el Premi Egerton Ryerson per la seva dedicació a l’educació pública el 2016, Premi WISE 2016, Emprenedor Social de l’Any 2015 per Schwab Foundation i Oficial de l’Ordre de Canadà el 2010.

La conferència serà una fantàstica oportunitat per a educadors, professors, pares i mares, estudiants o qualsevol persona interessada en la innovació educativa, de conèixer com el descobriment guiat redueix les jerarquies acadèmiques visibles i ajuda al fet que el cervell dels estudiants funcioni de manera eficient en motivar-los a perseverar i a participar més.

Tingues en compte! Els docents que assisteixin a la conferència podran accedir a la certificació de les hores de formació.

  • Dimecres 3 d’abril a les 19 h en Centro Ibercaja La Rioja (Portales 48, Logronyo)
  • Dijous 4 d’abril a les 19 h en Ibercaja Patio de la Infanta (San Ignacio de Loyola 16, Saragossa)
Confirma la teva assistència a Logronyo! Confirma la teva assistència a Saragossa!