+34 937 426 416
info@jumpmath.es

IMPLANTA

Resultats espectaculars

Resultats espectaculars

JUMP Math és el programa de matemàtiques més i millor avaluat del món. S’han dut a terme rigorosos estudis que demostren millores significatives a curt i llarg termini del rendiment acadèmic dels alumnes, i més important encara, millores de la seva competència matemàtica i motivació.

Un estudi aleatori de control de la Universitat de Toronto en 18 escoles va concloure en el 2011 que els alumnes que segueixen el programa JUMP Math aprenien més i millor que el grup de control, que usava el programa de matemàtiques més popular a Canadà. El seu coneixement va millorar el doble que el del grup de control.

En una escola pública a Espanya en un sol any d’implantació, es van evidenciar millores significatives de tots els alumnes i ni un sol suspès.

Va començar a implantar-se en el curs 2013-2014 a Barcelona, i avui ja són més de 11.000 els alumnes que aprenen matemàtiques amb JUMP Math a Espanya.

En el curs 2016-2017, 200.000 estudiants des de 1º de primària fins a 2º de secundària han utilitzat JUMP Math a Canadà i Estats Units, i aquest nombre augmenta un 36% cada any.

Els seus resultats estan rigorosament avaluats per universitats i acadèmics, amb el suport dels governs de Canadà i dels Estats Units, així com de diverses fundacions privades.

Més informació

 

T'ajudem a implantar

Si vols implantar JUMP Math al teu centre educatiu i formar part de la xarxa que ja ho està aplicant, posa’t en contacte i et farem arribar tota la informació i l’assessorament que necessitis.

Contacta amb nosaltres